Mikä on Ilo ja Valo?

Tämän blogin kirjoittajan suurin intohimo on astrologia. Halu ymmärtää elämän käänteitä on suuri, joka ei aina helpota oloa ja eloa. Astrologia avartaa ja lisää itsetuntemusta, antaa eväitä ymmärtää omia päähänpinttymiä ja tapoja toimia. Se helpottaa eloa ja oloa!

Blogi kertoo elämästä, kaunistelematta. Tunteista, henkisestä kasvusta, ihmisenä olemisesta, maailman ja ympärillä olevan ymmärtämisestä monelta kantilta.

Kanssakulkijona oma rakas, meidän koira ja rakkaat ihmiset ympärillä. Apuvälineinä kirjoittaminen, lukeminen, maalaaminen & valokuvaus, luonto & liikunta, kivet, astrologia, homeopatia, luonnon arvon ymmärtäminen myös terveyttä edistävinä rohtoina. Luonnollisuus, aitous, hetkessä eläminen, tässä ja nyt, on kaikki.

Jos jaat samoja arvoja, tule seuraksi matkalle! Jos saan sinut raivon valtaan, kerro sekin – mutta mieti myös itse sisälläsi, mistä moinen reaktio. Näetkö jotain minussa, jota et ehkä hyväksy itsessäsi. Kaikkein eniten toivon, että saat blogistani iloa ja valoa, ajatuksia ja palapelin palasia omalle polullesi.

Kiitos että saan jakaa elämääni kanssasi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s